"Reflexions d'una psicòloga principiant"

10.08.2022

Fa uns mesos vaig fer d'un somni, una realitat. No va ser fàcil i el camí va ser llarg, però us asseguro que va valdre la pena!!!

Durant molts anys vaig estar pensant en publicar un llibre, notava que tenia moltes coses a dir, tenia moltes idees voltant-me pel cap, però no sabia com materialitzar-les i convertir-les en un llibre...
Fins que de sobte, vaig agafar el famós COVID-19, que va fer que m'atures... i no sé si va ser per la febre o perquè... la inspiració va començar a fluir!!!

Reflexions d'una psicòloga principiant té l'objectiu principal d'exposar diverses dificultats que comporta el fet de ser un psicòleg novell i proposar recursos i estratègies per fer-los-hi front.

Està format per sis capítols, on l'autora exposa diverses situacions dificultoses amb les quals s'ha trobat en l'inici de la seva carrera professional.


El primer capítol, és un resum de tot allò que considera que s'ha de tenir en compte a l'hora de prendre la decisió de ser psicòleg o psicòloga.


El segon, el tercer i el quart, ofereixen una visió més humana i real d'aquesta professió, amb voluntat de donar a conèixer que els psicòlegs no són perfectes, ni de bon tros. Ells, com tothom, tenen mals dies, poden estar tristos, poden no saber gestionar les emocions o una situació personal i això, segons l'autora, no fa que siguin menys professionals sinó més persones.


En el cinquè capítol, es reflexiona sobre un dels temes més controvertits, i que generalment més ens costa de tractar i de parlar-ne, les gestions econòmiques.


Finalment, en el número sis, hi descobrireu un recull de materials que tots els psicòlegs i psicòlogues poden necessitar en algun moment de la seva trajectòria durant les sessions clíniques: eines per treballar l'autoconcepte, l'autoestima, els pensaments distorsionats, la reestructuració cognitiva, la relaxació, la respiració, la gestió de les emocions, la resolució de conflictes i l'assertivitat.

Si ho desitjeu, el trobareu disponible a Amazon: https://www.amazon.es/Reflexions-duna-psic%C3%B2loga-principiant-psicologia/dp/B0B1JPNMZZ#customerReviews

Gràcies un cop més per llegir-me